Guides

Genstart Me i DOS

Publiceret: 06-02-2001

Kendte situationer og bemærkninger :

Printervenlig side

Oversættelse af: 
SGmvp/known issues and notes.

Bragt med tilladelse af: 
George Aker--Microsoft MVP-DTS
Alex Nichol--Microsoft MVP-DTS
Ron Badour--Microsoft MVP-DTS

1. Det er en god idé at tage en backup af filerne eller hele mappen PureDOS.

2. Hvis der ved et uheld klikkes på genvejen til PureDOS og computeren lukkes, vil den starte op i DOS.
I prompten C:> skriver du:WinMe og taster enter dette skulle få dig tilbage til Windows.

3. Hvis du klikker på PureDOS genvejen uden at genstarte computeren, kan du få fejlmeddelsen "Forkert MS-DOS version" hvis du prøver at køre DOS eller en batchfil under Windows ME. prøv ikke at rette det ved at køre WinMe i DOS under Windows. Du er nødt til at genstarte i PureDOS og skriv: WinMe

4. Den beskrevne Win98 DOS metode kopierer nogle Win98 systemfiler som overskriver Win-Me systemfiler. De bliver gendannet, men der er altid en risiko for at nogle filer kan blive blandet lidt sammen. Hvis det sker, skal du bruge din Win-Me startdiskette for at gendanne de originale filer. For at gøre det må du starte computeren med din Win_Me Startdiskette, når du står i A: prompt skriver du: Sys C: og tast enter. Et øjeblik efter får du meddelelsen "Systemet er overført". Fjern Startdisketten og genstart computeren.

5. Ved installering af software på Windows ME, kan der blive tilføjet linier i autoexec.bat filen. Disse bliver importeret i registreringsdatabasen. Det får du meddelelse om hvis du kører msconfig. Hvis det sker er du nødt til at slette C:\PureDOS\Autoexec.me, kopiere den nye C:\Autoexec.bat til C:\PureDOS og omdøbe den til Autoexec.me Kør regedit.exe og find
HKEY_LOCAL_MACHINES\System\CurrentControlSet\Control\SessionManager\Environment. Marker denne (Environment) og i menuen Registreringsdatabase Eksportere du som til C:\PureDOS\stdenv.reg dette vil erstatte stdenv.reg filen i PureDOS mappen. Sådan bevare du de nye indstillinger når du starter WinMe fra PureDOS tilstanden.

6. Der er rapporteret tilfælde om fejl ved kørsel af SetupDOS.bat filen. Det er sket ved at SetupDOS.bat er blevet downloaded på en computer i en Download mappe, og derefter kopieret til en anden computer.
Undervejs er setupDOS.bat blevet over 100 bytes større, hvilket har gjort filen ubrugelig. Ved at downloade SetupDOS.bat direkte til mappen SetupDOS på computeren og køre den derfra løste problemet.

Tilbage til ME DOS

Bemærkninger og forslag bedes sendt til: johnny@wintip.dk


Særlig TAK til - Special THANKS to:
SG's MVP Site

George Aker--Microsoft MVP-DTS, Alex Nichol--Microsoft MVP-DTS, Ron Badour--Microsoft MVP-DTS
Til hvem Copyright© på filer og originaltekst tilhører.

  Tilbage     Til øverst på siden

 

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!